Image

Puistokatu 7, 38200 Sastamala | Puh. 03-5143 160 | Avoinna: Ma-Pe 10.00-17.00 | La 10.00- 14.00

FootBalance

Footbalancen yksilöllisten pohjallisten avulla pääset nauttimaan räätälöidystä istuvuudesta kaikissa jalkineissasi - järkevään hintaan.
Pohjalliset muotoillaan yksilöllisesti vasemmalle ja oikealle jalalle, ja tarjoavat juuri sen tuen mitä jalkasi tarvitsevat jalkatyypistäsi riippumatta. Jalkojesi väsyminen vähenee kun jalkasi ovat kunnolla tuetut, ja voit nauttia mukavuudesta ja istuvista kengistä koko pitkän päivä ajan.

Täydellisesti jalkojesi mukaan muotoillut pohjalliset saavat kaikki jalkineet tuntumaan kuin sinulle räätälöidyiltä. Laajasta pohjallisvalikoimasta löytyy sopiva pohjallinen kenkään kuin kenkään. Valittavana on eri paksuisia, pehmusteisia ja hillitympää tai voimakkaampaa tukea tarjoavia pohjallisia kaiken tyyppisiin kenkiin ja aktiviteetteihin.

Sinulla ei tarvitse olla jalan virheasentoa nauttiaksesi pohjallisten tarjoamasta mukavuudesta ja hyödyistä. Pohjallistemme avulla kaikki voivat räätälöidä kävelykengistä, saappaista tai urheilukengistä itselle täydellisesti istuvat, ja tehdä huonosti tukevista tai tasapohjaisista kengistä mukavammat ja terveellisemmät pitää.

Mikset kokeilisi eroa jo tänään?

Lisätietoja liikkeestämme tai www.footbalance.fi